quinta-feira, 18 de julho de 2013

Псальма 86. 1 жніўня --- ў бядотным становішчы, DAVI шукаў выратавання Бог.

Псальма 86. 1 жніўня --- ў бядотным становішчы, DAVI шукаў выратавання Бог.
Калі Давід складаецца Псалтыр гэта, ён быў вельмі сумным, таму што Цыклагу ўварваліся; скрадзеныя, разрабаваны і спалены, жанчыны і дзеці былі ўзятыя ў палон Амалікіцянаў, уключаючы двух жанчын Давіда.ЛЮДЗІ абвінаваціў Давіда і казаў пра пабіць яго камянямі, таму што розум ўсіх людзей у SORROW быў, аднак Давід умацаваўся спадзяваньнем на Госпада, Бог ваш.Любы, хто мае ДОСВЕД Бог CRYING, адчайна ЗА Амалікіцянаў, але ён прыняў правільнае рашэнне, так як гэта было плакаць, крык ногі Гасподзь быў прасіць у Бога. НЕ ДЛЯ Іх прычына кіраваўся, але быў прасіць Госпада, каб праверыць, калі ваш ЧЫННІК знаходзіўся пад ЧЫННІК для Бога. DAVID Ці ведаеце вы, шлях перамогі ў любой сітуацыі ці смутак радасцю перадае Гасподзь Бог наш
86,1 --- схіл, Гасподзь, Твае вушы твае і паслухай мяне, бо я бедны і ўбогі.
Людзі заўсёды ёсць праблема, як наша заўсёды маюць відавочнае рашэнне нашай праблемы, але не можа вырашыць вашыя праблемы. Давід быў бедным і жывуць у нястачы, але ён не з'яўляецца чалавекам РАШЭННЕ звяртаюцца да, ён запісаўся ў Гасподзь, Які стварыў неба і зямлю, як ВЫШЭЙ усё, што ведаў, які прыходзіць правільны адказ Госпада.
86,2 --- беражы маю душу, бо Я сьвяты, Божа мой, Божа, выратуй раба Твайго, якія належаць на ІТ.
Зрабіў Давід, вы ведаеце, што Госпаду і гвардыя, якая ГЭТА WORLD'd бядотаў Але калі мы верныя Госпаду, і Ён трымае ў АБАРАНІЦЬ І мы не адолеюць чалавека.GUARD-Душа мая, як быццам ён казаў сабе: O ЧАМУ ВЫ забілі маю душу. І чаму так парушаных Унутры мяне? Чаканне Бога, я буду славіць.SAVE раба Твайго якія належаць на яе. Хаця многія людзі належаць на АЎТАМАБІЛІ для коней У Вашым палітычнай улады ў сацыяльнай ці эканамічнай уладай, Давід стаў БОЛЬШ ПЕРАМОЖЦА ТАМУ давяраў Богу.Усё роўна, што мы перажываем час, наша надзея, наш давер павінна быць змешчана ў Госпада Ісуса Хрыста, ШТО ТАКОЕ на начальніка і Спраўцу нашай веры.
   
86,3 --- памілуй мяне, Госпадзе, я заклікаю да Цябе з самага першага дня.
Давід заклікаў аб міласьці Божай, таму што, калі Гасподзь міласэрнасць Яго, што ён пераможа, што не толькі любой ці Баттл які робіць крок наперад перад ім. Міласьці Божай стаў больш, чым выйгрыш.DAVI плакала кожны дзень, таму што ён ведаў, што Божай ласкай SE ЗАМЕНА ўсю раніцу, і яны былі адноўленыя, гэта было неабходна, што кожны дзень незалежна баёў ён сутыкаецца ВАРТА маліцца і зносіны з Гасподзь.Таму трэба Clamar кожны дзень, дома, у школе, працаваць, таму што ці з'яўляемся мы, дзе мы павінны міласэрнасці Божага.
ALEGRA 86,4 --- SOUL раба Твайго, таму што яна Гасподзь твар маёй душы.
Давід шмат чалавечых рэсурсаў для падбадзёрыць яго, але ён ведаў радасці гэтага свету мімалётна. Чалавечыя рэсурсы, ALEGRA толькі ў тым момант, але той момант, калі праходжанне барацьбе і пакутах працягнуць. Толькі Гасподзь Бог наш ператварае ўсё смутак у радасць. ПЕРАМОГА У перамагчы ўсіх.IT Гасподзь твар маёй душы. Давід цалкам належылі MR.Так што мы павінны чакаць на Бога, і, калі мы знаходзімся ў такім становішчы, Гасподзь пачынае працаваць у нашу карысць.
86,5 --- Таму што вы, сэр, добра і гатовы дараваць і вялікая прыхільнасьць усім, хто кліча Цябе.Ён не сказаў БОГУ ён заслужыў дабраславеньне, таму што ён быў добры, спачатку ён забіў твайго ЗША, прызнаючы, што ёсць толькі адно добра, што ёсць Бог. Толькі Бог БУДЗЕ ПРАЦАВАЦЬ цуды ў нашым жыцці, калі мы прызнаем, што толькі Бог добра і жаласлівы і да ўсіх, хто кліча яго.
86,6 --- уважай, Госпадзе, малітву маю, і адпавядае голасу маленьняў маіх.
Малітва Гасподняга паслухаем усе ведаюць, успамінаючы ўсё, але яна дае вам усё, што чуў, як ён дадому З сэрца ўпакоранае і пакорнага, і маліся Богу ў адпаведнасці з Яго Словам і ў імя Ісуса.
86,7 --- у дзень бедства майго я клічу Цябе, бо Ты пачуеш мяне.
Ён маліў Бога, і не дазваляць сумневы увайсці ў ваша сэрца, і маліўся завалодалі благаслаўлення, не для сябе, кажа, тое, што Гасподзь пачуе маю малітву. Гэта павінна быць ПАЛАЖЭННЕ SERVO, маліцца і цярпліва чакаць адказ Бога.
86,8 --- паміж багамі там, як гэта, Гасподзь, ні раба працуе як.
ПАДЧАС багоў Давіда яны пакланяліся іншым, якая рот, але не кажа, якія рукі, але НЕ вобмацкам, то чуў, але не чуць.НС, раб Бог любіць, адзінага праўдзівага Бога, які чуе ў патрэбны час і адказвае на нашыя малітвы, якая гаворыць з ЗША: праз слова, праз хваліць, хваліць да канца і шмат разоў на працягу брат або сястра СБ вашай баку. Раб Гасподні, любіць Бог, які ўвесь час рукамі працягнуў службоўцамі аховы і абароны і блаславення дзень за днём. Так кажуць іх слугі кожны дзень, без працы, як, што, калі Нябёсы прапаведуюць славу Божую і нябесны звод не заявіць пра дзеі рук Тваіх.
Psaĺma 86. 1 žniŭnia --- ŭ biadotnym stanoviščy, DAVI šukaŭ vyratavannia Boh.

Kali David skladajecca Psaltyr heta, jon byŭ vieĺmi sumnym, tamu što Cyklahu ŭvarvalisia; skradzienyja, razrabavany i spalieny, žančyny i dzieci byli ŭziatyja ŭ palon Amalikicianaŭ, ukliučajučy dvuch žančyn Davida.
LIUDZI abvinavaciŭ Davida i kazaŭ pra pabić jaho kamianiami, tamu što rozum ŭsich liudziej u SORROW byŭ, adnak David umacavaŭsia spadziavańniem na Hospada, Boh vaš.
Liuby, chto maje DOSVIED Boh CRYING, adčajna ZA Amalikicianaŭ, alie jon pryniaŭ praviĺnaje rašennie, tak jak heta bylo plakać, kryk nohi Haspodź byŭ prasić u Boha. NIE DLIA Ich pryčyna kiravaŭsia, alie byŭ prasić Hospada, kab pravieryć, kali vaš ČYNNIK znachodziŭsia pad ČYNNIK dlia Boha. DAVID Ci viedajecie vy, šliach pieramohi ŭ liuboj situacyi ci smutak radasciu pieradaje Haspodź Boh naš

86,1 --- schil, Haspodź, Tvaje vušy tvaje i pasluchaj mianie, bo ja biedny i ŭbohi.

Liudzi zaŭsiody josć prabliema, jak naša zaŭsiody majuć vidavočnaje rašennie našaj prabliemy, alie nie moža vyrašyć vašyja prabliemy. David byŭ biednym i žyvuć u niastačy, alie jon nie zjaŭliajecca čalaviekam RAŠENNIE zviartajucca da, jon zapisaŭsia ŭ Haspodź, Jaki stvaryŭ nieba i ziamliu, jak VYŠEJ usio, što viedaŭ, jaki prychodzić praviĺny adkaz Hospada.

86,2 --- bieražy maju dušu, bo JA śviaty, Boža moj, Boža, vyratuj raba Tvajho, jakija naliežać na IT.

Zrabiŭ David, vy viedajecie, što Hospadu i hvardyja, jakaja HETA WORLDd biadotaŭ Alie kali my viernyja Hospadu, i Jon trymaje ŭ ABARANIĆ I my nie adoliejuć čalavieka.
GUARD-Duša maja, jak byccam jon kazaŭ sabie: O ČAMU VY zabili maju dušu. I čamu tak parušanych Unutry mianie? Čakannie Boha, ja budu slavić.
SAVE raba Tvajho jakija naliežać na jaje. Chacia mnohija liudzi naliežać na AŬTAMABILI dlia koniej U Vašym palityčnaj ulady ŭ sacyjaĺnaj ci ekanamičnaj uladaj, David staŭ BOĹŠ PIERAMOŽCA TAMU daviaraŭ Bohu.
Usio roŭna, što my pieražyvajem čas, naša nadzieja, naš davier pavinna być zmieščana ŭ Hospada Isusa Chrysta, ŠTO TAKOJE na načaĺnika i Spraŭcu našaj viery.
  
86,3 --- pamiluj mianie, Hospadzie, ja zaklikaju da Ciabie z samaha pieršaha dnia.

David zaklikaŭ ab milaści Božaj, tamu što, kali Haspodź milasernasć Jaho, što jon pieramoža, što nie toĺki liuboj ci Battl jaki robić krok napierad pierad im. Milaści Božaj staŭ boĺš, čym vyjhryš.
DAVI plakala kožny dzień, tamu što jon viedaŭ, što Božaj laskaj SE ZAMIENA ŭsiu ranicu, i jany byli adnoŭlienyja, heta bylo nieabchodna, što kožny dzień niezaliežna bajoŭ jon sutykajecca VARTA malicca i znosiny z Haspodź.
Tamu treba Clamar kožny dzień, doma, u školie, pracavać, tamu što ci zjaŭliajemsia my, dzie my pavinny milasernasci Božaha.

ALEGRA 86,4 --- SOUL raba Tvajho, tamu što jana Haspodź tvar majoj dušy.

David šmat čalaviečych resursaŭ dlia padbadzioryć jaho, alie jon viedaŭ radasci hetaha svietu mimaliotna. Čalaviečyja resursy, ALEGRA toĺki ŭ tym momant, alie toj momant, kali prachodžannie baraćbie i pakutach praciahnuć. Toĺki Haspodź Boh naš pieratvaraje ŭsio smutak u radasć. PIERAMOHA U pieramahčy ŭsich.
IT Haspodź tvar majoj dušy. David calkam naliežyli MR.
Tak što my pavinny čakać na Boha, i, kali my znachodzimsia ŭ takim stanoviščy, Haspodź pačynaje pracavać u našu karysć.

86,5 --- Tamu što vy, ser, dobra i hatovy daravać i vialikaja prychiĺnaść usim, chto kliča Ciabie.
Jon nie skazaŭ BOHU jon zaslužyŭ dabraslavieńnie, tamu što jon byŭ dobry, spačatku jon zabiŭ tvajho ZŠA, pryznajučy, što josć toĺki adno dobra, što josć Boh. Toĺki Boh BUDZIE PRACAVAĆ cudy ŭ našym žycci, kali my pryznajem, što toĺki Boh dobra i žalaslivy i da ŭsich, chto kliča jaho.

86,6 --- uvažaj, Hospadzie, malitvu maju, i adpaviadaje holasu malieńniaŭ maich.

Malitva Haspodniaha pasluchajem usie viedajuć, uspaminajučy ŭsio, alie jana daje vam usio, što čuŭ, jak jon dadomu Z serca ŭpakoranaje i pakornaha, i malisia Bohu ŭ adpaviednasci z Jaho Slovam i ŭ imia Isusa.

86,7 --- u dzień biedstva majho ja kliču Ciabie, bo Ty pačuješ mianie.

Jon maliŭ Boha, i nie dazvaliać sumnievy uvajsci ŭ vaša serca, i maliŭsia zavalodali blahaslaŭliennia, nie dlia siabie, kaža, toje, što Haspodź pačuje maju malitvu. Heta pavinna być PALAŽENNIE SERVO, malicca i ciarpliva čakać adkaz Boha.

86,8 --- pamiž bahami tam, jak heta, Haspodź, ni raba pracuje jak.

PADČAS bahoŭ Davida jany paklanialisia inšym, jakaja rot, alie nie kaža, jakija ruki, alie NIE vobmackam, to čuŭ, alie nie čuć.
NS, rab Boh liubić, adzinaha praŭdzivaha Boha, jaki čuje ŭ patrebny čas i adkazvaje na našyja malitvy, jakaja havoryć z ZŠA: praz slova, praz chvalić, chvalić da kanca i šmat razoŭ na praciahu brat abo siastra SB vašaj baku. Rab Haspodni, liubić Boh, jaki ŭvieś čas rukami praciahnuŭ služboŭcami achovy i abarony i blaslaviennia dzień za dniom. Tak kažuć ich sluhi kožny dzień, biez pracy, jak, što, kali Niabiosy prapaviedujuć slavu Božuju i niabiesny zvod nie zajavić pra dziei ruk Tvaich.

Nenhum comentário:

Postar um comentário